tweede-stee
nieuwsbrief Tweede Stee | [2] oktober 2021

Kerstmis

Nog even en de kerstvakantie is alweer begonnen. Op school hebben we een hele mooie kerstsfeer, dankzij de ouderraad. Hartelijk dank weer voor het versieren, het ziet er prachtig uit!
Morgen, donderdag 19 december, staat de kerstviering gepland. Meer informatie hierover kunt u lezen in de mail die afgelopen dinsdag verstuurd is.
Denkt u eraan om u op te geven als u tijdens het diner op school blijft? De ouderraad zorgt namelijk voor een drankje en een hapje. Opgeven kan door een mailtje te sturen aan ordetweedestee@gmail.com

Op vrijdag 20 december zal een aantal mensen komen helpen met het opruimen van de kerstversiering. Vervolgens hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 om 12:00 en de kinderen van groep 5 t/m 8 om 14:30 vakantie.

Team de Tweede Stee wenst u allen hele prettige kerstdagen en een feestelijk 2020!

kerst 19

Beeldcoaching

Hallo allemaal,

Jullie kennen mij als de intern begeleider op de Tweede Stee.Sinds anderhalf jaar volg ik de opleiding tot Beeldcoach.Dit schooljaar is mijn laatste jaar. Via beelden in de klas kijk ik met leerkrachten naar hun talenten en naar reacties van kinderen op hun handelen. Beeldcoaching is een middel om je nog verder te kunnen professionaliseren. Elke leerkracht heeft hierin zijn eigen vraag.
Het zou dus zomaar kunnen dat je mij op school met een camera rond ziet lopen. In dat geval is het dus puur voor intern gebruik. Er komen geen beelden op social media en er gaan geen beelden naar buiten. We gebruiken de beelden om nog betere kwaliteit te leveren op onze school.
Indien er nog vragen over zijn, loop dan gerust eens binnen.
Peggy
kleuters

Schooltijden groep 1 en 2


Afgelopen tijd zijn wij bezig geweest om de schooltijden voor groep 1 en 2 onder de loep te nemen. Wij ontvingen namelijk signalen dat de maandagmiddag vrij voor de kleuters niet voor iedereen even wenselijk is.
Inmiddels hebben de ouders van de kinderen van groep 1 en 2 een bericht gekregen, waarin staat dat de kleuters vanaf januari ook op maandagmiddag naar school gaan. Dit betreft een pilot, we gaan dit aan het eind van het schooljaar nog evalueren. De medezeggenschapsraad heeft ingestemd met deze pilot.
gezondheid

Afwezigheid juffen

Zoals u allemaal weet, is juf Hanneke nog steeds afwezig. Inmiddels lopen er meerdere (medische) trajecten waardoor de verwachting is dat zij voorlopig nog niet terug zal komen op school. Gelukkig is juf Rimmy inmiddels het vaste gezicht op school, waardoor de kinderen van groep 3-4 wel stabiliteit ervaren. Juf Hanneke probeert wel regelmatig even op school te komen. Morgen, …

Meer lezen
wigwam en bizons

Nieuws van de Wigwam en de Bizons


Op onze buitenschoolse opvang hebben wij het sinterklaasfeest swingend gevierd met een gezellige pietendisco. Er werd volop gedanst, gezongen en gegeten, er kwamen zelfs twee pieten langs om iedereen een cadeautje te geven. Kortom genoeg ingrediënten voor een topfeest.
En nu staan de groepen geheel in het teken van de kerst. In deze gezellige weken zullen we dagelijks leuke kerstactiviteiten met de kinderen gaan uitvoeren en uiteraard ook lekker met elkaar gaan eten.
vv loenermark

Thema-avond vv Loenermark

Op 17 februari 2020 organiseert vv Loenermark een informatieavond over Ongewenst Gedrag. Iedere vereniging en school kent wel situaties waarbij de grens van een normale omgang met elkaar overschreden wordt. Wij, als vereniging, streven een veilig (sport)klimaat voor iedereen na. Sport levert prachtige momenten op en sport is leuk en gezond om te doen! Iedereen zou dan ook een leven …

Meer lezen

Inschrijven sportstimulering januari

Voor de maand januari kunnen de kinderen van groep 3 t/m 8 zich weer opgeven voor diverse sporten. Opgeven kan via deze link
sportstimulering januari

Sint op bezoek in groep 1-2

Een gezellige ochtend met Sinterklaas in de klas en zijn Pieten die meehielpen met de spelletjes.

Meer lezen
Sint op bezoek in groep 1-2

Agenda

16 okt
t/m
24 okt

herfstvakantie

25 okt

Studiedag, leerlingen zijn vrij

26 okt
t/m
5 nov

Oudergesprekken

30 okt

Tuinklusdag

31 okt

Start Wintertijd

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.
Uitschrijven
Een afbeelding van...