tweede-stee
nieuwsbrief Tweede Stee | oktober 2021
kerst20

Kerstsfeer


Afgelopen maandag hebben twee ouders van de OR ons geholpen met het versieren van de school in kerstsfeer. En wat is dat altijd weer gezellig! Ook komt er, samen met de lichtjes, een soort deken van rust over de school heen.
Deze week stond voor een aantal groepen de klassenbezoeken voor EDI gepland. Dit is voor een teamtraining die wij volgen, op het gebied van instructie geven.
Ik had het voorrecht om na ieder klassenbezoek even de groep te mogen overnemen. En dat is een feestje, kan ik u verklappen. Bij een paar groepen waren de kinderen zo goed als klaar met het werk, dan is het een uitgelezen kans om een rustig kerstmuziekje op de achtergrond aan te zetten. Kinderen blij, juf blij! Het is eigenlijk jammer dat die kerstvakantie al zo snel komt...

Namens team de Tweede Stee,
Geeske Bloemberg
kerstfeest

Kerstviering de Tweede Stee


Onze kerstviering vieren we op vrijdag 18 december, tussen 08.00 uur en 12.00 uur.
Het kerstthema op de Tweede Stee is dit jaar ‘Sparkling’. De kinderen trekken hun mooiste glittercreatie aan om de hele dag te kunnen shinen! Na ons kerstontbijt zal er ook een heuse prijsuitreiking plaatsvinden! Denk voor een outfit bijvoorbeeld aan glitterjurkjes, lichtgevende stropdas, aluminiumfolierok, cd-hoed, zolang het maar sparkled!
Let op! We beginnen dus een half uurtje eerder namelijk om 08.00 uur.
Bij aankomst gaan de kinderen via een glittertocht naar binnen om te gaan genieten van een heerlijk kerstontbijt. Binnenkort ontvangen de kinderen een Sparkling uitnodiging om deel te nemen aan deze fantastische ochtend.
Om 12.00 uur is de viering afgelopen en begint de kerstvakantie voor alle groepen.
Op maandag 4 januari 2021 zien we de kinderen weer in de klas!
4237_2009070858099675_AS

Vertrouwenspersoon


Beste ouders en leerlingen van de Tweede Stee,
Ik ben Mirjam Logtenberg en vanaf dit schooljaar werk ik met veel plezier in groep 1-2.
Ik ben ook de nieuwe vertrouwenspersoon van de Tweede Stee. Dat betekent dat leerlingen, ouders en medewerkers bij mij terecht kunnen voor een vertrouwenskwestie binnen de school. Dat kunnen vragen of klachten over gedragingen, ongewenste omgangsvormen, beslissingen, of het nalaten daarvan zijn. Ik kan advies geven en zal beoordelen wat er vervolgens met de kwestie gebeurt, kunnen we het samen oplossen of zijn er vervolgstappen nodig? Mijn werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag. U kunt mij bereiken via het telefoonnummer (055-5051384) van de school of via de mail; mlogtenberg@leerplein055.nl. Natuurlijk kunt u na schooltijd ook even binnenlopen bij mij in het lokaal van de kleuters. Binnenkort zal ik alle groepen even bezoeken om mij voor te stellen en kort te vertellen wat de leerlingen van mij kunnen verwachten als vertrouwenspersoon binnen de school.

thumbnail_IMG_0634

Peuters

Binnenkort starten wij weer met de voorbereidingen voor het schooljaar 2021-2022. Hiervoor is het handig om te weten aan hoeveel leerlingen wij les mogen geven.
Wordt uw zoon of dochter in 2021 vier jaar, of kent u iemand die op zoek is naar een leuke basisschool? Maak gerust een afspraak via mail (gbloemberg@leerplein055.nl) of telefoon (055-5051384)

Agenda

16 okt
t/m
24 okt

herfstvakantie

25 okt

Studiedag, leerlingen zijn vrij

26 okt
t/m
5 nov

Oudergesprekken

30 okt

Tuinklusdag

31 okt

Start Wintertijd

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.
Uitschrijven
Een afbeelding van...