tweede-stee
nieuwsbrief Tweede Stee | oktober 2021
corona

Corona... hoe staan we ervoor?

Zoals u weet hebben we te maken (gehad) met een aantal besmettingen in de onderbouw. Een aantal kinderen heeft inmiddels een negatieve testuitslag ontvangen en mag vanaf vandaag dus weer naar school!
Ik heb regelmatig contact met ouders wanneer er (lichte) klachten zijn. Op deze manier kunnen we de risico's op een verdere besmetting in ieder geval zo klein mogelijk houden. Ook heb ik veel contact met de ggd, zij geven mij duidelijke adviezen waardoor we goede afwegingen kunnen maken.

Ik wil u bedanken voor de openheid en het overleg dat u aanvraagt bij twijfel. Hierdoor kan een groot deel van de leerlingen gewoon naar school. Komende dinsdag mogen alle kinderen die in quarantaine hebben gezeten, weer naar school. Dan zijn de 10 dagen na het laatste contact namelijk voorbij. We kunnen niet wachten om alle kinderen weer te zien!

Komende week ontvangt u een extra bericht over de rapporten en de oudergesprekken. Ook laten wij u dan weten hoe wij het Paasfeest vorm zullen geven.
parro

Parro

Inmiddels zijn we in een stroomversnelling bekend geworden met Parro, ons nieuwe communicatiemiddel. We kunnen van onze kant in ieder geval aangeven dat we erg tevreden zijn.
Via deze app kunnen wij de klas of een (groepje) ouder(s) individueel berichten sturen. Ook kunnen we foto's, filmpjes en documenten delen.
Een aantal ouders heeft voorheen ook contact gehad via het privé-telefoonnummer van een leerkracht. We hebben in ons team afgesproken dat wij niet meer via whatsapp communiceren, omdat Parro eigenlijk hetzelfde werkt als whatsapp. Wilt u hier ook rekening mee houden?
Heeft u vragen over Parro, of komt u er niet uit? Laat het gerust even weten dan denken wij mee.
Iris

Even voorstellen


Hallo allemaal, ik ben Iris Waszink en kom een half jaar stage lopen in groep 5/6. Ik ben in februari begonnen aan de pabo op Saxion Deventer. Ik woon bij mijn ouders in Loenen en heb twee oudere broers, die niet meer thuis wonen. Verder voetbal ik bij Dames 1 van vv. Loenermark en ben ook actief bij het harmonieorkest van OLTO. Ik heb er ontzettend veel zin in om leuke en leerzame dagen door te brengen op de Tweede stee.

Agenda

16 okt
t/m
24 okt

herfstvakantie

25 okt

Studiedag, leerlingen zijn vrij

26 okt
t/m
5 nov

Oudergesprekken

30 okt

Tuinklusdag

31 okt

Start Wintertijd

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.
Uitschrijven
Een afbeelding van...