tweede-stee
nieuwsbrief Tweede Stee | oktober 2021
zomer

Laatste weken...

De temperatuur stijgt, de plannen worden geëvalueerd en we zijn al steeds meer vooruit aan het kijken voor komend schooljaar. Komende woensdag hebben wij een studiedag die bol staat van alle organisatorische en praktische overleggen. Hierna ontvangt u een mail met de formatie, de studiedagen en de jaarplanning voor komend schooljaar. Ook ontvangt u dit jaar een kalender op papier, handig om ergens op te hangen zodat u in één oogopslag kunt zien wat er op de planning staat!
Voor nu genieten we nog even van het heerlijke weer en van de voorzichtige versoepelingen die steeds meer worden doorgevoerd. Helaas moeten wij ons vanuit de overheid nog steeds aan de cohorten houden, de schoolreisjes voor groep 1 t/m 6 worden dan ook per klas georganiseerd. Hier ontvangt u binnenkort bericht over!

juf Yvonne getrouwd!

yvonne getrouwd
Afgelopen vrijdag, 11 juni, was een romantische dag bij de Tweede Stee! Juf Yvonne stapte met haar Nico in het huwelijksbootje.
De kinderen uit groep 5-6 hebben met een heuse optocht het bruidspaar richting het schoolplein begeleid, waarna de tortelduifjes met de tractor aankwamen. Ook hun zoontje Gijs mocht mee met de optocht.
Het plein was mooi versierd door een aantal ouders van groep 5-6, ook de babs (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) was aanwezig. Na een mooie ceremonie kregen de kinderen nog een ijsje en mocht het bruidspaar op weg naar de volgende...

Meer lezen

Kampverslag door Céleste

kamp1
Groep 7-8 is afgelopen week op kamp geweest naar Werkhoven. Wat hebben ze het leuk gehad! We vonden het wel heel jammer dat Eva niet mee kon, we hebben haar echt gemist.
Hieronder een kampverslag geschreven door Céleste.

Dag 1: De dag begon op school, we zetten allemaal onze tassen in de paardentrailer en gingen weg. Een uur later kwamen we aan op Katteveld. Iedereen was heel blij. we gingen eerst ons bed klaarmaken en Katteveld verkennen. Daarna begonnen we met een spel. Iedereen moest geblinddoekt een tent in waar de juf en meester waren verkleed als 'Theo en Thea'...

Meer lezen
duimpje

Jaarverslag leerlingenraad


De leerlingenraad is het hele jaar bezig geweest om een aantal dingen voor elkaar te krijgen. We hebben goed gekeken naar alle ideeën en we hebben veel dingen opgelost.
Zoals:
  • tosti middag (6 tosti ijzers);
  • zachtere bel
  • bezem hark en schoffels etc.
  • nieuwe stelten
  • stephoek
Ook hebben we een paar maanden geleden in de nieuwsbrief geschreven. Waarin we vroegen of iemand nog spullen voor onze school had.
Veel mensen hadden spullen over, die ze weg wilden doen. Dat vonden we heel fijn!

Aan het begin van het jaar hebben een paar kinderen een ideeën doos gemaakt. Daarin kon de hele school een idee in stoppen, dat deed bijna de hele school. We konden niet alles regelen omdat ons budget voor het hele jaar is.

Dankjulliewel voor alle steun! m.v.g leerlingenraad

Agenda

16 okt
t/m
24 okt

herfstvakantie

25 okt

Studiedag, leerlingen zijn vrij

26 okt
t/m
5 nov

Oudergesprekken

30 okt

Tuinklusdag

31 okt

Start Wintertijd

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.
Uitschrijven
Een afbeelding van...