tweede-stee
nieuwsbrief Tweede Stee | oktober 2021
koningsspelen

Koningsspelen en meivakantie

Morgen, 23 april, vieren wij de Koningsspelen op school. U heeft via Parro hier al eerder bericht over gehad. De kinderen van groep 1 t/m 4 mogen een kwartiertje langer op school blijven, zij krijgen van de ouderraad nog een lekkere hap voordat de vakantie begint. De kinderen van groep 5 t/m 8 krijgen dit lekkers uiteraard ook, voor hen begint de vakantie om 14.30 uur.
De kinderen hebben daarna 2 weken vrij. Wij kunnen ons voorstellen dat zij daar erg naar uitkijken. Het was ook wel een hele vreemde, onvoorspelbare tijd. En wat mogen we dan trots zijn op de kinderen hoe zij deze tijd zijn doorgekomen! Wij hopen dat u als ouder ook een moment rust kunt inbouwen. We zijn inmiddels allemaal toe aan mooi weer, een terrasje, samenzijn met familie en vrienden en zo nog veel meer.
Ook voor de leerkrachten komt de vakantie als een welkome break. Een aantal leerkrachten is nog aan het herstellen van corona, zij verwachten allemaal na de meivakantie weer volledig te kunnen starten. Mocht dit onverhoopt toch anders worden, laten we dit weten via Parro.
Geniet allemaal, blijf gezond, en graag tot snel!
v en f

Meester- en juffendag

Dit jaar is de planning rondom de meester- en juffendag iets anders dan u gewend bent. We vieren het niet de laatste week van het schooljaar, maar al op 12 mei! We hebben weer een fantastisch feestprogramma samengesteld, en uiteraard mogen de kinderen allemaal verkleed komen met als thema dit jaar twee verschillende letters om uit te kiezen: de v en de f.
De schooltijden zijn deze dag als normaal, voor een 10-uur hap wordt gezorgd.
Hieronder vindt u wat inspiratie om te kunnen verkleden:

Visser-voetballer-vuilnisman-verpleegkundige-varken-vos-vlinder-Verstappen-vliegenier-veearts-verkeersregelaar-fotograaf-fysiotherapeut-fazant-flamingo-fietsenmaker-etc!

gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen

Waar u normaal natuurlijk even naar binnen loopt als een vestje of een handschoen mist, gaat dat nu wat minder makkelijk. We zien dan ook een aantal mooie kledingstukken hangen aan de 'gevonden voorwerpen kapstok'.
Mocht u iets missen of twijfelen of iets van uw kind is, laat het dan even weten! we kunnen evt ook via Parro een betere foto van een kledingstuk sturen.

Schooljaar 2021-2022

Ook al duurt het nog even, we zijn op de achtergrond al druk bezig met het volgende schooljaar. Komend jaar starten wij ook weer met 4 groepen. De verdeling van leerkrachten moet helaas nog even op zich wachten.
Wel kan ik vast het vakantierooster met u delen. Hier staan dus nog niet de studiedagen bij, omdat deze later ingepland worden.
Zodra wij meer informatie kunnen geven over komend schooljaar, leest u dit uiteraard in de nieuwsbrief.

vakantierooster 21-22
accres meivakantie

Sportstimulering in de meivakantie

Ook in de komende vakantie organiseert Accres Sportstimulering weer diverse leuke activiteiten voor kinderen. Voor het complete programma, kijk gerust op de site

Wandel4Daagse Eerbeek

De Wandel4Daagse Eerbeek is voor kinderen hét wandelfeest van het jaar. Vanwege corona kunnen we dit jaar opnieuw de traditionele Wandel4Daagse Eerbeek niet organiseren. Maar we hebben een mooi alternatief dit jaar en dus ….. gaat de Wandel4Daagse dóór!

Home Edition
Samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) presenteren wij als Stichting Wandel4Daagse Eerbeek de Wandel4Daagse – Home Edition. Alle deelnemers lopen hun eigen route vanaf hun zelfgekozen startlocatie en op hun eigen moment. Hierbij geholpen door de speciale app van eRoutes. Deze maakt de persoonlijke routes aan en houdt deze onderweg bij. En de app verrast de deelnemers tijdens het wandelen met leuke berichten! Aan het einde van de Home Edition krijgen de kinderen natuurlijk de officiële Wandel4Daagse medaille. Die brengen wij als stichting persoonlijk bij elke deelnemer thuis. Zo kunnen ze mooi hun reeks verder uitbreiden.

Eigen feestje
Tijdens de Wandel4Daagse – Home Edition hoeven de vier dagen …

Meer lezen

Agenda

16 okt
t/m
24 okt

herfstvakantie

25 okt

Studiedag, leerlingen zijn vrij

26 okt
t/m
5 nov

Oudergesprekken

30 okt

Tuinklusdag

31 okt

Start Wintertijd

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.
Uitschrijven
Een afbeelding van...