Back to school party

vrijdag 31 augustus 2018

Een aantal jaren geleden heeft de ouderraad haar eerste Back to School Party georganiseerd direct na de zomervakantie. Het is een jaarlijks terugkerend evenement geworden waar gezelligheid voorop staat. Alle leerlingen van De Tweede Stee mogen samen met hun ouders/verzorgers, broertjes en zusjes naar school komen. Zo heeft iedereen de gelegenheid lekker bij te praten over de vakantie, andere ouders te ontmoeten en kennis te maken met een aantal leerkrachten.

Wij willen u daarom graag uitnodigen op vrijdag 31 augustus van 17.00 – 19.00 uur.

Ook dit jaar zullen er weer leuke activiteiten zijn op het schoolplein! Wat die zijn blijft nog even een verrassing…  Zoals elk jaar mag ieder kind een broodje of marshmallow bakken boven het vuur en staat er voldoende ranja klaar. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een broodje hamburger, broodje knakworst, een glaasje wijn, bier of limonade te kopen.

U kunt deze avond een strippenkaart kopen met de welbekende  “steetjes” en door middel van deze kaart iets kopen (kaarten kosten € 5,00 of € 10,00 en ieder “steetje” is €0,50 cent waard). De strippenkaarten zijn onbeperkt geldig gedurende bepaalde activiteiten die de ouderraad organiseert.

U kunt zich aanmelden door te mailen naar: ordetweedestee@gmail.com

 

Namens de ouderraad wensen wij u  een fijne zomervakantie en hopelijk tot vrijdag 31 augustus!

 

Delen via