Praktijklocatie Intraverte – De Tweede Stee

vrijdag 2 februari 2018

Soms loop je als ouder tegen problemen aan bij de ontwikkeling van je kind(eren). Valt het je bijvoorbeeld op dat jouw kind last heeft van angsten, weinig zelfvertrouwen of zich lastig kan concentreren in de klas, vaak valt of een onhandige motoriek heeft? Onze kinderoefentherapeuten en psychomotorische therapeuten gaan spelenderwijs met deze hulpvragen aan de slag.

Het is ons ultieme doel om zoveel mogelijk kinderen (en hun ouders) te ondersteunen in hun ontwikkeling wanneer dat, om wat voor reden dan ook, niet vanzelf gaat. Door het kind en de ouder bewust te maken van het gedrag, behandelen wij niet alleen een symptoom, maar met de oorzaak aan de slag!

Op praktijklocatie De Tweede Stee kan de begeleiding op dinsdagochtend onder schooltijd plaatsvinden. De begeleiding wordt verzorgd door kinderoefentherapeut Elma de Vries.

Elma: ‘Het mooie aan dit werk is om kinderen bewust te laten worden van hun kwaliteiten en hoe ze deze kunnen inzetten in hun omgeving. Ik vind het ontzettend mooi om te zien dat kinderen met meer rust en plezier zich verder kunnen ontwikkelen.’

De behandelingen kunnen worden vergoed vanuit het basispakket en het aanvullende pakket van uw zorgverzekering. Check hiervoor de polisvoorwaarden. Per traject wordt een eigen bijdrage gerekend van € 50,00.

Benieuwd wat wij voor jouw kind kunnen betekenen? Bekijk dan eens onze website www.intraverte.nl of bel naar 0578-688127.

Delen via