Kampverslag groep 7/8 door Mila

woensdag 3 november 2021

Kampverslag groep 7/8 door Mila

Kamp 2021-2022 groep 7/8.

Hoi ik ben Mila ik ben 11 jaar oud en kom uit Loenen.

Ik ging de avond voordat we op kamp gingen mijn tas inpakken. Ik was aan het inpakken en ik kreeg een beetje spanning in me buik. Toen we die ochtend op school kwamen ging iedereen zijn fiets op de kar zetten

[ Maandag 20 September ]. Toen zaten al onze tassen in de auto/bus. We gingen bij de ouder staan met wie je meerijdt en we vertrokken richting Winterswijk [ De achterhoek]. Toen we eenmaal aankwamen gingen we lunchen. We hadden geluncht en we kregen onze tassen en gingen uitpakken dat gedaan pakte we de fiets en gingen we naar een plek waar je met een kano kon varen. Ik zelf met Indy in zo’n boot. We gingen onze fietsen weer pakken en vertrokken. Naar een meertje daar dichtbij een paar kinderen gingen zwemmen en een paar kinderen niet. Die bleven in de speeltuin spelen.

We gingen op de fiets terug naar de accommodatie.

Toen we daar aankwamen even chillen en daarna ging ik helpen met koken. We gingen macaroni eten het was lekker. Toen was het alweer avond en gingen we een spel spelen van juf Irene. Juf stond bij de deur en je kreeg een envelop. Daarin zat een cijfer bijvoorbeeld 2 dan moest je aan tafel 2 gaan zitten. En zo was je groepje gevormd. Ik zat bij juf-Mila, Eline, Imke, Elias, Daan en ik [Mila]. we hadden 12 challenge te doen en iedereen moest er twee doen was leuk. Toen gingen we verstoppertje doen in het donker. Was leuk maar ook een beetje spannend. Want Quinten ging als een monster achter ons aan rennen griezelig. Toen moesten we naar binnen voor het spel van juf Marijke, levend bingo was super leuk. Toen gingen we naar bed we gingen rond half 1 [00:30] slapen.

Dinsdag:

We werden rond 07:30 wakker gemaakt.
We gingen ochtendgymnastiek doen met juf Mila dat was wel leuk.

Daarna konden we even ons klaar maken douchen. Daarna werden we geroepen om te komen eten. we mochten per tafel eten komen halen je had keus uit hagelslag, pindakaas, salami, boterhamworst en meer. We gingen op een soort van bolderkar met muziek enzo dat was heel gezellig met heel de klas met kussen en zachte kussen om op te zitten.
We kwamen bij het onderduikmuseum. Daar was het heel indrukwekkend. We kwamen in een huis wat er al stond sinds de tweede wereldoorlog en kwamen daar meer over te weten interessant en bijzonder. Daarna gingen we weer op de bolderkar terug naar het kamphuis. we gingen daar even lunchen.
En we gingen weer op de bolderkar we gingen onderweg naar een klimpark met touwen anders klimdingen.
We Werden in 4 groepen verdeeld ik zat zelf bij Juf Irene. Je moest acht opdrachten doen eerst een keer oefenen en daarna een wedstrijd 3, 2, 1 en go iedere team deed zijn best het was super spannend maar ik had met mijn team gewonnen. Het was super leuk maar ook zwaar. We  gingen weer terug naar het kamphuis. Daar gingen we allemaal even ons eigen ding doen.
Het was ongeveer half 6 en we gingen BBQ dat was erg leuk en heerlijk.

Daarna was de bonte avond er waren te gekke optredens. Iedereen heeft ervan genoten. Daarna gingen bijna alle jongens en meiden hun nagels lakken dat was erg grappig. We moesten maar is gaan slapen. Bij mij op de kamer was er een paar meiden die glowsticks mee hadden genomen dus dat was heel erg leuk.

Woensdag:

We werden weer half 8 wakker gemaakt. En iedereen begon me aankleden en tassen inpakken toen, dat bijna allemaal klaar was gingen we ontbijten. We gingen op de fiets naar winterswijk een stad/dorpje met winkels en van alles. We moesten een speurtocht doen die meester Michael had gemaakt je moest huisnummers van winkels. Daarna gingen we met zijn allen zwemmen daarna aankleden en in de auto terug naar school we gingen toetert met alle auto op een rij terug komen.
Het was GEWELDIG!

Delen via