nieuwsbrief De Tweede Stee 24 februari 2017

Inspectiebezoek

Afgelopen dinsdag beleefden we een spannende dag. Immers, als de inspecteur op bezoek komt is dat altijd een beetje anders dan anders. Na het bezoeken van allemaal leuke en goede lessen is de inspecteur in gesprek geweest met juf Angelique en meester Ernst om te kijken hoe het staat met de zorg en de kwaliteit van de school in het algemeen. In het bijzijn van een bestuursafvaardiging en met het voltallige team werd ons mede gedeeld dat we weer een basisarrangement hebben! Dat betekent dat we voldoen aan de normen van een goede school! Natuurlijk gaf de inspecteur ons nog enkele tips om nog beter te worden. Daar gaan we dan ook met nieuwe energie aan werken.

Vanaf deze plek willen we de MR hartelijk dank zeggen voor de heerlijke taart die we mochten ontvangen!

Mad Science van start

Gisteren is er een start gemaakt met de lessenserie van Mad Science. Het aantal aanmeldingen overtrof de verwachting en 14 kinderen doen mee aan deze naschoolse lessenserie over wetenschap en techniek. De eerste les ging over vloeistoffen en wat er gebeurt als je deze mengt....... Spannend was het in ieder geval en leerzaam op de koop toe!

 

Resultaten tevredenheidspeiling

In een vorige UDSG hebben we aangekondigd met u in gesprek te willen over de uitkomsten van de tevredenheidspeiling. In overleg met de MR hebben we een datum gepland waarop we dat willen gaan doen. We nodigen u dan ook uit om op dinsdag 28 maart vanaf 20.00 uur hierover met ons van gedachten te wisselen. We zullen de uitkomst op die avond presenteren en u vragen te komen met tips om tot verandering/verbetering te komen.

Fijne vakantie

Vanmiddag sluiten we de deuren voor een weekje vakantie. We zien de leerlingen graag weer terug op maandag 6 maart. Geniet ervan.

Klas op de plank groep 3-4

We kondigen in deze UDSG vast aan dat de Klas op de Plank van groep 3-4 op woensdag 22 maart zal plaats vinden. In de agenda stond een andere datum gepland, 15 maart, maar dan worden de verkiezingen gehouden. Aangezien ook onze hal is ingericht als stemlokaal lijkt ons dit geen goed moment om een leuke voorstelling te geven.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Tweede Stee is onderdeel van Leerplein055