Paasactiviteiten

Ook dit jaar willen we weer met alle kinderen een paasactiviteit in de buitenlucht houden. De Paascommissie heeft zich ingespannen en een mooi programma samengesteld. We zijn op donderdag 13 april te gast op de Groote Modderkolk, waar allerlei activiteiten worden georganiseerd.

nieuwsbrief De Tweede Stee 6 april 2017

Vervoer en dagindeling

Op donderdag 13 april verwachten we de kinderen op de gewone tijd op school. De leerlingen van groep 1-2 en van groep 3-4 worden met auto's naar de Groote Modderkolk gebracht. Zij worden daar opgevangen door Gymjuf Marijke en door Laura Buisman. De leerlingen van groep 5-6 en 7-8 gaan op de fiets naar De Groote Modderkolk. Als begeleiding fietsen meester Wesley, juf Liedy en juf Irene mee.

De kinderen zijn tegen 12.00 uur weer op school. Groep 1-2 is dan vrij. De ervaring leert dat een drukke ochtend zeer inspannend is. Mocht u geen opvang kunnen regelen, dan zorgen we op school voor opvang. De andere kinderen eten hun eigen, meegebrachte lunch op school en hebben 's middags gewoon school.

Programma

Het hele programma zullen we hier nog niet verklappen, maar het belooft een geweldige ochtend te worden. Een klein tipje van de sluier mag ik vast wel oplichten:

• eitje tik

• estafette

• spelletjes

• lekker spelen

• iets lekkers om te drinken en te eten

Wat moeten we meenemen

Om de ochtend vlekkeloos te laten verlopen moeten de kinderen allemaal een hardgekookt ei meenemen. Ook is buitenspeelgoed van harte welkom. Wilt u dit voorzien van een naam en het al op woensdag meegeven? Op donderdag gaan deze spullen dan met de auto's mee. De leerlingen van groep 3 t/m 8 nemen ook hun eigen lunch mee. 's Ochtend wordt er gezorgd voor iets te eten en te drinken. De kinderen krijgen dan een plak cake en een glas Diksap. Mocht uw kind dit niet mogen i.v.m. een allergie, wilt u dan zelf iets meegeven?

Wilt u uw kind kleding en schoenen aan laten doen die vies mogen worden. En eventueel een droog setje kleding voor de kleuters.

Fijne Paasdagen

Namens team en kinderen wensen we u ook vanaf deze plaats een heel fijn Paasweekend toe.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Tweede Stee is onderdeel van Leerplein055