nieuwsbrief De Tweede Stee 31 augustus 2018

Een goede start

Maandag zijn we na een fijne vakantie allemaal weer begonnen. We hebben een goede start gehad in alle groepen. Natuurlijk is het even wennen, maar dat komt ongetwijfeld allemaal goed. We hoorden al de opmerking: "jeetje, je moet wel heel hard werken in groep 6." Inderdaad in een volgende groep is het net weer even iets anders. Een mooi groeiproces!

In de komende week kunt u de uitnodigingen voor de ouder-kind-gesprekken weer verwachten. De leerkracht zal deze versturen samen met het gespreksformulier. Dit kunt u samen met uw kind invullen en meenemen naar het gesprek. Voor de kinderen in groep 1 geldt deze uitnodiging nog niet.

We wensen iedereen, ook vanaf deze plek een mooi schooljaar!

 

Back to School Party

Vanavond hopen we u allemaal te zien op de Back to School Part. Ons jaarlijkse informele ontmoetingsmoment. Een mooie gelegenheid om vakantieverhalen uit te wisselen en kennis te maken met de leerkracht van uw kind. Onder het genot van een hapje en een drankje is het altijd zeer gezellig. Vanaf 5 uur bent u welkom en tegen een uur of 7 willen we graag afsluiten.

Graag tot vanavond!

 

Calamiteitenformulier

Begin deze week heeft u een Calamiteitenformulier meegekregen. Elk jaar vragen we u om de laatste gegevens, zodat we u kunnen bereiken, mocht er iets met uw kind zijn. Ook vragen we elk jaar weer om toestemming om beeldmateriaal van uw kind te gebruiken. Op de website onder de schoolgids staat een uitgebreid artikel over hoe we omgaan met beeldmateriaal. De tekst vindt u hier.

 

Schoolgids

Op de website vindt u de bijgewerkte Schoolgids. Daarin staan weer veel wetenswaardigheden over de school. Het vakantierooster, groepsindeling, info over de privacywetgeving. Heeft u tips, dan horen we dat graag.

 

 

Allerlei folders

Aan het begin van elk schooljaar worden er vele pakketjes bezorgd op de scholen. Uitgeverijen sturen ons vele folders om uit te delen aan de leerlingen. We wachten hiermee even tot volgende week vrijdag om alles in één keer mee te geven. U kunt dan eventueel rustig een keus maken.

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Tweede Stee is onderdeel van Leerplein055