nieuwsbrief De Tweede Stee 12 oktober 2018

Afsluiting Kinderboeken- week

Vanochtend hebben we de Kinderboekenweek 2018 afgesloten. Na een spetterende opening met Marsi en Pulami, vorige week woensdag, beleefden we vandaag de afsluiting. De "voorleeskampioenen" uit alle groepen lazen voor in de grote hal. Daarna werd de Boekenmarkt geopend en werd er druk gehandeld. De foto's van de kindereen met hun maatjes blijven nog even in de hal hangen. Heeft u deze nog niet gezien? Kom dan even kijken, er hangen pareltjes bij!

 

 

Klas op de Plank door groep 1-2

Woensdag 17 oktober is de eerste Klas op de Plank van dit schooljaar. De kleuters bijten het spits af en treden eerst op voor de leerlingen van de school. Om 11.45 uur zijn de ouders van deze groep welkom om de voorstelling bij te wonen. Het thema van de voorstelling is: "Vriendjes" en dat sluit dan weer mooi aan bij de Kinderboekenweek.

 

Kom uit de dode hoek

Op vrijdag 19 oktober bezoekt een enorme vrachtwagen onze school. Groep 7/8 krijgt dan les over de `dode hoek`. Na een theoretisch gedeelte wordt de les in groepjes vervolgd in en om de vrachtwagen. De vrachtwagen zal parkeren op het tweede deel van de parkeerplaats. Wilt u deze vrij houden op vrijdag de 19e?

 

Herfstvakantie

Volgende week vrijdag sluiten we de deuren alweer voor een weekje. De herfstvakantie gaat dan beginnen. Van maandag 22 t/m vrijdag 26 oktober gaan we genieten van een weekje vakantie.

 

Noteert u vast.....

Op dinsdag 6 november vindt de Algemene Ouderavond plaats. U kunt daar kennis nemen van de verslagen van de MR en de OR. Ook legt de Ouderraad verantwoording af voor de besteding van de financiƫn. Na het zakelijke deel en de pauze zal onze trainster van IPC een presentatie verzorgen over dit onderwerp. Alle reden dus om een plaatsje vrij te houden-maken in uw agenda!

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Tweede Stee is onderdeel van Leerplein055