nieuwsbrief De Tweede Stee 2 november 2018

Scholing leerkrachten

Op woensdag 7 november volgen de leerkrachten een scholing over IPC. Dat betekent dat we de hele dag aan het studeren en voorbereiden zijn om verdere stappen te zetten met IPC. De leerlingen zijn deze dag vrij!

 

Naar de ASK

Net als voor bijna alle Apeldoornse scholen is het ook in Loenen al een goede traditie om op bezoek te gaan bij de oude ASK! Op donderdag 29 november bezoeken we de voorstelling "Arthur en het zwaard in de steen". De voorstelling begint om 19.00 uur en we gaan weer met de groepen 5 t/m 8.

Voor het vervoer van de leerlingen vragen we uw hulp. En wat is er nu leuker dan samen met uw kind de voorstelling bezoeken? Dat kan, we hebben wat extra kaarten besteld! Tegen betaling van € 10,-- kunt u de voorstelling ook bijwonen. Heeft u interesse, meldt u zich dan even bij meester Ernst.

 

Ook dit jaar weer Europees fruit

Het was even spannend, maar ook dit jaar mag onze school weer deelnemen aan het Schoolfruit-programma van de Europese Unie. Driemaal per week krijgen de leerlingen een lekker stukje fruit. In de week van 12 november is de eerste levering. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt het fruit uitgedeeld. Op deze dagen hoeft u dus geen fruit mee te geven. We zullen proberen u op maandag te melden welk fruit er die week wordt aangeboden. Mocht uw kind dit dan niet lusten kunt u zelf voor een vervangend (gezond) hapje zorgen.

 

Algemene Ouderavond

Als het goed is heeft u de uitnodiging gekregen voor de Algemen Ouderavond. Op deze avond kunt u de diverse verslagen lezen, van OR en de MR. Het Jaarverslag van school treft u aan op de site. Na de pauze is er een zeer interessante presentatie over IPC. Onze trainster Els Mellink geeft een toelichting op dit programma.

Graag tot dinsdag 6 november. Om 19.15 uur staat de koffie klaar!

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Tweede Stee is onderdeel van Leerplein055