nieuwsbrief De Tweede Stee 14 december 2018

groep 3-4 gaat optreden

Op woensdag 19 december verzorgt groep 3-4 een optreden voor "Klas op de Plank". Ze zijn al druk aan het oefenen met als thema "Kerstmis". Veel meer mogen we van de kinderen niet verklappen, wel dat het heel leuk zal worden. De ouders van groep 3-4 hebben inmiddels een aparte uitnodiging voor deze voorstelling ontvangen. We beginnen iets eerder dan gebruikelijk, omdat we ook ons IPC-project "We zijn wat we eten" willen afsluiten.

 

Kerstmis op De Tweede Stee

Donderdagavond 20 december 2018 organiseren we samen met de kinderen een gezellig Kerstdiner op school.

Op de deur van de groep hangt een Kerstboom. Het is de bedoeling dat ieder kind een gerecht maakt voor ongeveer 6 kinderen en dat op de Kerstbal schrijft die in de boom hangt. (Wilt u erop letten dat er geen dubbele gerechten zijn en er niet te veel toetjes gemaakt worden). Voor drinken wordt gezorgd.
De kinderen worden om 18.00 uur op school verwacht. Wanneer u warme gerechten maakt, graag een warmhoudplaatje meegeven. We dineren van 18.10 tot 19.15 uur.

U kunt uw kind(-eren) om 19.15 uur weer ophalen uit de klas.

Vindt u het gezellig om op school te blijven onder het genot van een hapje en een drankje, dan bent u van harte welkom tussen 18.00 en 19.15 uur.

Graag op woensdag 19 december aan uw kind(-eren) een bord/beker/bestek/evt. soepkom voorzien van naam in een (plastic) tas meegeven naar school.

Wij wensen u alvast fijne feestdagen!

De ouderraad en het team van de Tweede Stee

 

Kerstvakantie

Volgende week vrijdag begint de welverdiende kerstvakantie. Het eerste deel van het schooljaar is voorbij gevlogen! Vrijdag, 21 december, sluiten we de deuren om 12.00 uur. We hopen iedereen in het nieuwe jaar op maandag 7 december weer te mogen begroeten.

Ook vanaf deze plek wensen we u een hele fijne vakantie en mooie feestdagen!

 

Een bericht van "De Kempers"

Vrijdag 4 januari Apenkooi - Nieuwjaarsreceptie!

Het jaar is al weer bijna voorbij en de kerstvakantie staat voor de deur. De gymnastiekvereniging organiseert een (jeugd) nieuwjaarsreceptie in de gymzaal in Loenen. Voor iedereen (jong en oud) die het jaar sportief wil beginnen is er de mogelijkheid om tussen 15.00 en 17.00 uur lekker te apenkooien in onze gymzaal (vrije inloop). Daarnaast bieden we iedereen een hapje en een drankje aan.

Wanneer: op Vrijdag 4 januari 2019

Hoelaat: 15.00 – 17.00 uur

Waar: gymzaal de Kempe in Loenen

Voor wie: voor iedereen die zich lekker wil uitleven

Entree: 2 euro p.p (voor leden en donateurs gratis)

 

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Tweede Stee is onderdeel van Leerplein055