nieuwsbrief De Tweede Stee 7 maart 2019

Klas op de Plank groep 7-8

Groep 7-8 verzorgt binnenkort weer een Klas op de Plank. Aanvankelijk was de voorstelling gepland op 20 maart, maar dan zijn de verkiezingen. Nu kunt u genieten van veel TV geweld op vrijdag 29 maart. Aansluitend zijn de werken te bewonderen die de leerlingen uit deze groep hebben gemaakt in het kader van de Unit "Zo zien zij de wereld".

.

Uit de kleutergroep

In groep 1-2 wordt binnenkort het thema afgesloten. Woensdag 13 maart komt de tandartsassistente om de kleuters van alles te vertellen over een goede gebitsverzorging. Het volgende thema gaat over de lente - de boerderij. Dat belooft weer een mooie periode te worden. Tenslotte: de kleuters beleven heel veel plezier aan het timmeren op de timmertafel. Zoveel plezier, dat het hout alweer op is. U begrijpt het al.......... ligt er ergens nog wat resthout?

 

---

Van de Ouderraad

Natuurlijk heeft ook de Ouderraad weer een bijdrage voor de UDSG

NL doet

Volgende week zaterdag staat "NL Doet" alweer op de agenda. We hopen op een grote opkomst van klussers. Heb je je nog niet aangemeld, dan kan dat via www.nldoet.nl/klus/de-tweede-stee-klust.

Voor deze dag zijn we nog specifiek op zoek naar iemand die drie mooie schilderingen kan maken op de houten borden die buiten bij de kleuters hangen.

Ook zoeken we nog een grote boom, waarvan we een nieuwe draak kunnen maken bij de hoofdingang.

Mocht je hierin iets kunnen betekenen of meer informatie willen, mail dan even naar ordetweedestee@gmail.com

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Tweede Stee is onderdeel van Leerplein055