nieuwsbrief De Tweede Stee 22 maart 2019

Directiewisseling

​Zoals bekend is Ernst Maatman per 1 februari 2019 via een interne mobiliteitsprocedure naar obs De Vliegenier gegaan. Ter overbrugging is Ernst enkele dagdelen op De Tweede Stee aangebleven tot de verwachte komst van een vervanger. Intussen is de werving voor een nieuwe directeur in volle gang. Omdat we verwachten voor de zomervakantie geen nieuwe directeur te kunnen aanstellen, hebben we gezocht naar een interim-oplossing.

Tot aan de zomervakantie hebben wij daarom Jan van der Wel aangesteld als interim-directeur op De Tweede Stee. Hij is een ervaren directeur en heeft inmiddels kennis gemaakt met het team. De maandag en vrijdag zijn de vaste werkdagen op De Tweede Stee en verder in overleg met het team op andere momenten die wenselijk of noodzakelijk zijn. Hij is deze week gestart.

Vrijdag 29 maart neemt Ernst afscheid nemen van De Tweede Stee. Voor nu heten wij Jan van der Wel van harte welkom …

 

Even voorstellen

Mijn naam is Jan van der Wel, 59 jaar jong en woonachtig in Enschede. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen die inmiddels 30,26 en 22 jaar zijn. Maandag 18 maart j.l. ben ik begonnen als "interim" directeur op de Tweede Stee.

Mijn eerste indruk: een hele fijne en leuke school met een goede sfeer. Een school met veel ruimte in en rond het gebouw waar de kinderen optimaal kunnen leren en spelen. Het is de bedoeling dat ik tot de zomervakantie blijf.

Ik ben op school bereikbaar op de maandag en vrijdag en op andere momenten in overleg of via de mail.    

 

Dank en tot ziens

Na bijna negen jaar komt er dan toch een eind aan mijn periode op de Tweede Stee. Met pijn in het hart, omdat ik terug kijk op een mooie leerzame periode, met hoogte- en dieptepunten. Via deze weg wil ik u allen danken voor het vertrouwen en de grote betrokkenheid bij de school. Ongetwijfeld kom ik nog wel eens een bakkie doen met de fijne collega's. Maar voor nu zit het er even op.

Volgende week vrijdag ben ik voor het "laatst" en draag ik vol vertrouwen de school over aan Jan van der Wel die De Tweede Stee onder zijn hoede neemt tot er een nieuwe directeur is gevonden. Mocht u nog even gedag willen komen zeggen dan kan dat vanaf een uur of 12 en in de middaguren.

Tot ziens! Meester Ernst

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Tweede Stee is onderdeel van Leerplein055