nieuwsbrief                                                                                                      17 juli 2019
De Tweede Stee

Fijne vakantie!

Nog één dag te gaan, dan is het zover: zes weken vakantie. Lekker luieren, doen waar je zin in hebt en misschien ook wel ergens heen om vakantie te vieren. Na een schooljaar lang (spelend) geleerd te hebben, is het inderdaad fijn om even goed te kunnen ontspannen. Wellicht lukt dat ook goed met een fijn (lees)boek. Het is namelijk erg belangrijk om het lezen op peil te houden tijdens zo'n lange vakantie. Even languit in het gras een boek voorlezen is ook heerlijk, en meteen een momentje samen.

Morgen is dus de laatste dag van dit schooljaar, komende vrijdag zijn alle leerlingen vrij. Morgen, donderdag 18-07, hebben we eerst nog feest in de school: dan vieren wij de juffendag en het afscheid van groep 8.

Het team van De Tweede Stee wenst iedereen een heerlijke vakantie. Veel plezier de komende tijd en tot 2 september. We hopen iedereen dan gezond en wel weer terug te zien! 

__________________________________________________________________________

Jaarplanning 2019-2020

Komende vakantie wordt de schoolgids online aangevuld met de belangrijke data voor komend schooljaar. Altijd handig om nu al te weten, daarom hieronder de schoolvakanties van 2019-2020 en de schoolvrije dagen:

Herfstvakantie: 21-25 oktober
Sinterklaas: 5 december. Onderbouw (1 t/m 4) vanaf 12:00u vrij. Bovenbouw wel de middag naar school.
Kerstvakantie: 23 december- 3 januari
Voorjaarsvakantie: 24-28 februari
Studiemiddag (leerlingen zijn de middag vrij): 24 maart
Paasweekend: 10-13 april
Meivakantie: 27 april- 5 mei
Studiemiddag (leerlingen zijn de middag vrij): 12 mei
Schoolreisje: 19 mei (uiteraard geen vrije dag, wellicht wel prettig om vast te weten)
Hemelvaart (en de dag ervoor en erna): 20-22 mei
Pinksteren: 1 juni
Extra dag: 2 juni
Studiedag: 24 juni
Zomervakantie: 17 juli vanaf 12u.

__________________________________________________________________________

Bezetting komend schooljaar

Komend schooljaar zal juf Liedy weer starten in groep 7-8. Het herstel verloopt gelukkig voorspoedig.

Voor juf Hanneke (groep 3-4) begint het schooljaar helaas nog niet. Hiervoor komt juf Rimmy invallen. Zij heeft het afgelopen jaar ingevallen in diverse groepen (voornamelijk groep 5-6) en we zijn dan ook heel blij dat ze voor juf Hanneke kan invallen. Juf Rimmy komt op woensdag, donderdag en vrijdag werken.

Daarnaast heeft juf Marieke (intern begeleider) afscheid genomen van de Tweede Stee. Juf Peggy Corbeek zal haar werkzaamheden overnemen. In de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar zal zij zich aan u voorstellen.

Nieuws van de site

Politiecontrole

Politiecontrole

Vanmiddag hield groep 7&8 onder het scherp toeziende oog van de wijkagent en zijn collega's een verkeerscontrole. Want: maximaal 30 km per uur! Veilig verkeer voor onze leerlingen!

Meer lezen.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Tweede Stee is onderdeel van Leerplein055