• Open dag

Open dag

De schoolkeuze: een belangrijk moment

Het kiezen van een basisschool die past bij u en uw kind is belangrijk. De basisschoolperiode is een periode die zo leuk en leerzaam mogelijk moet zijn. Overwegingen om te kiezen voor een school zijn heel persoonlijk. Wilt u een blokje om rijden of liever een school in de buurt? Welke opvangmogelijkheden zijn er? Hoe wordt de lesstof aangeboden? Hoe is de sfeer op school? Wat biedt een school kinderen die extra ondersteuning of juist meer uitdaging nodig hebben?

Kom naar de open dag

Twee keer per jaar bieden basisscholen in Apeldoorn ook een laagdrempelige manier om kennis te maken met scholen.

De volgende open dag is op woensdagochtend 9 oktober 2019 van 9.00 tot 12.00 uur.

Vanzelfsprekend kunt u ook een afspraak maken om op een andere dag te komen kijken.

 

Bekijk het programma

Onze school

De Tweede Stee is een school waar kinderen ruimte krijgen voor hun individuele en sociale ontwikkeling en respectvol met elkaar omgaan. Voor ons zijn dat absolute voorwaarden om het leerproces goed te laten verlopen. Ook de royale ligging van het schoolgebouw, met de sportvelden, werkt hieraan mee. De Tweede Stee bruist van activiteiten en toont maatschappelijke betrokkenheid met de adoptie van een oorlogsmonument en aandacht voor goede doelen.

Onderwijs

Binnen ons onderwijs staat ‘zelfstandig werken’ en werken met dag- en weektaken centraal. We beginnen hiermee voorzichtig in de onderbouw en bouwen dit in de volgende leerjaren uit tot weektaken. Voor kinderen, die meer of minder dan het reguliere aanbod aankunnen, passen we de leerstof aan.

Programma

U bent dan van harte welkom bij ons op school. Vanaf 9.00 uur staan in de groepen de rekenlessen gepland. Rond de klok van 10.30 uur geven we spelling. Het is leerzaam om te zien hoe de betrokkenheid van de leerlingen wordt vergroot door het gebruik van wisbordjes.

  • 20160511_LP055 123_deTweedeStee_SunnyGardeurFotografie_0068-srgb
  • 20160511_LP055-123_deTweedeStee_SunnyGardeurFotografie_1464
  • 20160511_LP055 123_deTweedeStee_SunnyGardeurFotografie_0876 srgb

Kennismaken

Wij adviseren u om gebruik te maken van de mogelijkheid om een afspraak voor een kennismakingsgesprek met de schooldirecteur te maken. Uw kind is uiteraard ook welkom om hierbij aanwezig te zijn. Voor dit kennismakingsgesprek nemen wij ruim de tijd, rekent u op een gesprek van een uur. Wij vinden het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van onze onderwijsvisie, u uw vragen kunt stellen en u de sfeer op onze school kunt ervaren.

Maak een afspraak

Delen via