stichting De Tweede Stee

Stichting de Tweede Stee bestaat uit de Medezeggenschapsraad (MR) en de Ouderraad (OR)

Eén keer per jaar komt de Stichting samen, organiseert een digitale jaarvergadering en brengt een jaarverslag uit over het laatste schooljaar.

 

Digitale jaarvergadering 2018-2019

Deze stukken staan tot 31 januari 2020 online.

Vanaf vandaag, vrijdag 17  januari, tot en met vrijdag 31 januari staat onze digitale jaarvergadering open voor alle ouders van leerlingen van De Tweede Stee. Via de ALV legt het bestuur verantwoording af aan haar leden over het gevoerde beleid van het afgelopen jaar. 

De jaarvergadering is een belangrijk moment in het jaar. De ouderraad legt verantwoording af over het gebruik van de financiën van de ouders. Helaas zien we de afgelopen jaren een minimale opkomst op De Tweede Stee. Daarom hebben we besloten om deze jaarvergadering digitaal te houden. Dat wil zeggen dat de stukken in te zien zijn op de site van de basisschool. Op die manier kan iedereen meedoen wanneer het uitkomt: ´s ochtends vroeg in de trein onderweg naar je werk, tijdens de voetbalwedstrijd van je kind of met een kopje koffie aan de keukentafel. Iedereen heeft 14 dagen de tijd om alle stukken te lezen en eventuele vragen te stellen via ordetweedestee@gmail.com.

Agenda

De volgende onderwerpen staan op de agenda:

 

Werkwijze
De vergadering is geopend tot en met woensdag 29 januari en zal dan van de site verwijderd worden. Reacties kunnen tot die tijd gegeven worden via mail.

 

Delen via