Tussen Sint en Kerst

vrijdag 8 december 2017

Zo in de periode tussen Sint en Kerst is het tijd om even terug en vooruit te kijken. De periode rondom de Sint was zeer enerverend. Elke dag een filmpje van de Vloggende Piet bracht de zekere spanning mee in de onderbouw. Maar ook groep 5-6 genoot nog volop van de belevenissen van Sint en zijn Pieten bij school. De voorstelling van de ASK was weer een fraai spektakelstuk. Helaas hebben we Mila Waanders niet zien schitteren, want zij speelde drie voorstellingen mee op de dinsdag.  Het bezoek van Sint aan school was ook geslaagd, pakjes, surprises en gedichten in de bovenbouw en een ware schatkamer waar de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 hun cadeau konden uitkiezen.

De Sint had zijn hielen nog niet gelicht of de school werd in no time omgetoverd in Kerstsfeer. Inmiddels heeft u via de mail de kerstbrief ontvangen. We houden op de vrijdag voor de kerstvakantie nog een Kerst op de Plank, waarin de leerlingen een (muzikale) bijdrage kunnen leveren.

Tenslotte willen we al die ouders en andere betrokkenen hartelijk dank zeggen voor hun geweldige inzet en bijdrage om beide feesten tot een succes te maken. Hulde!

Delen via