De laatste Nieuwsbrief van het schooljaar 2018 - 2019, een schooljaar waar we met plezier op terugkijken en waarin mooie ontwikkelingen in gang zijn gezet. Een jaar ook waarin veel activiteiten hebben plaats gevonden. Voor alle inzet en hulp danken we u dan ook weer hartelijk en we hopen volgend schooljaar weer een beroep op u te mogen doen in welke vorm dan ook. We werken immers samen aan de ontwikkeling van uw kind!

Maar eerst ........ een fijne vakantie

nieuwsbrief De Tweede Stee 10 juli 2018

Het afscheid van groep 8

En weer is er een jaar voorbij gevlogen. Je begint met een groep 8 in augustus en binnen een lange vlucht is dat jaar voorbij, kamp, keihard werken, cito-toetsen, advies gesprekken, open dagen bezoeken en inschrijven voor het VO, de eindtoets, oefenen voor de musical. En dan vanavond de spetterende uitvoering in de Brink. We starten om 19.00 uur voor een uitverkochte zaal met de musical "Torenhoog". Ook dit jaar een spannend verhaal vol met swingende liedjes en humorvolle teksten.

 

 

 

Uitzwaaien groep 8

En als dan alles achter de rug is zwaaien we morgen, woensdag 11 juli om 12.00 uur de leerlingen van groep 8 uit. Zij sluiten de deur van De Tweede Stee dan definitief.

 

Het laatste nieuws van de Ouderraad

Hotel de Tweede Stee

Wat was het hotel een succes!
Onze enorme dank gaat uit naar alle ouders (het personeel) die het hotel mogelijk hebben gemaakt. Niet alleen door zo ongeveer de hele nacht op te blijven, maar ook door alle hulp die we hebben. Het was super!

 

Back to School party en zonnebloemenwedstrijd

Langzaam kijken we alweer vooruit... De eerste vrijdag van het nieuwe schooljaar vieren we standaard de Back to School Party. Een uitnodiging krijgen jullie allemaal mee. Inderdaad, allemaal, want de huidige groep acht (en hun ouders) zijn dan ook meer dan welkom om even bij te praten over hun eerste schoolweek. Hoe gaat het met jullie zonnebloemen? Door de droogte hebben ze hier wel wat extra zorg nodig. Als jij denkt dat jouw zonnebloem een kanshebber is voor de prijs van hoogste zonnebloem van de Tweede Stee, mail dan even voor woensdag in de eerste schoolweek naar ordetweedestee@gmail.com

 

Nieuwe Schoolgids

Het schooljaar zit er bijna op en dat betekent dat we alweer vooruit kijken naar het komende jaar. Op de website staan onder  "De Schoolgids" weer diverse aangepaste berichten met betrekking tot het nieuwe schooljaar. Deze week wordt de laatste hand gelegd aan de laatste artikelen, zodat de gids weer helemaal up-to-date is.

Meer lezen.

Fijne vakantie gewenst

Vrijdag om 12.00 uur sluiten we de deuren voor de laatste keer dit schooljaar. Iedereen gaat dan genieten van een hopelijk heerlijke vakantieperiode.

Op maandag 27 augustus staan we weer klaar voor een nieuw schooljaar.

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Tweede Stee is onderdeel van Leerplein055