Digitale middelen

Wij hebben ICT hoog in het vaandel staan. Wij vinden computers een belangrijk hulpmiddel bij het hedendaags onderwijs. Op school zorgen wij ervoor dat wij voldoende middelen hebben om de kinderen zo optimaal mogelijk met computers te laten werken.

Computers
Elke groep heeft de beschikking over een aantal vaste groepsgebonden computers. Deze computers zijn allemaal verbonden met een netwerk en geven stuk voor stuk toegang tot internet. We hebben in het begin van dit schooljaar de beschikking gekregen over een fors aantal nieuwe devices. In groep 1-2 zijn dat I-pads en in de groepen 3 t/m 8 zijn dat chrome-books. Dankzij de Ouderaad kunnen we over een aantal extra devices beschikken.

Digitale schoolborden, touchscreen
Eind vorig schooljaar hebben we de beschikking gekregen over nieuwe touch-screen in alle groepen. De digiborden zijn vervangen door moderne apparaten met ongekende mogelijkheden.

 

Nieuwe ontwikkelingen

De ontwikkelingen op dit gebied gaan zeer snel, voor je het weet zijn de materialen alweer verouderd. We moeten als school een bepaalde periode (4 jaar) werken met de hardware. U begrijpt dat er in die periode veel veranderd.